Tonttihakkuut Loviisassa ja muualla Uudenmaan alueella

Homma Humma on metsäpalveluyritys Loviisassa, joka toteuttaa puunkaadot, tonttihakkuut sekä puiden kuljetukset avaimet käteen -periaatteella koko Uudenmaan alueella. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä sekä kuntia ja kaupunkeja.


Palveluihimme kuuluvat niin yksittäisten ongelmapuiden kaadot, muutaman puun tonttihakkuut kuin kokonaisten talousmetsien hakkuutkin. Työskentelemme samalla vahvalla ammattitaidolla niin kotitalouksien pihapiireissä kuin luonnollisessa metsäympäristössäkin.

Ota yhteyttä

Pihapuiden kaadot, myös ongelmapuut

Kaikki rakennetussa ympäristössä suoritettavat puunkaadot arvioidaan paikan päällä ennen tarjouksen antamista. Jokainen kaadettava puu yhdessä kasvuympäristönsä kanssa muodostaa omanlaisensa kokonaisuuden – työtä suunniteltaessa huomioon tulee ottaa myös puun koko sekä oksikkuus. Kartoituskäynti on asiakkaillemme maksuton. Mikäli puu sijaitsee kohteessa, jonne on vaikea pääsy (esimerkiksi saaret), voimme sopia työn tuntihinnasta.

Yrityksellämme on tarvittavat vakuutukset ja ammattitaito myös kiipeilykaatoihin. Kaikki kaadot suoritetaan ammattitason välineistöllä, turvallisuuteen erityistä huomiota kiinnittäen. Kaadettu puu karsitaan, pätkitään ja loppusijoitetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Muistathan, että pihapuiden kaadoista voi saada kotitalousvähennystä. Lue lisää verohallinnon verkkosivuilta.

Sovi kartoituskäynnistä

Tontti- ja metsähakkuut

Käytämme hakkuissa huippulaadukkaita moottorisahoja ja puiden kuljetuksessa nykyaikaista, juuri hankkimaamme uutta pienajokonetta. Näppärän pienajokoneemme ansiosta tontin tai metsänpohja ei kärsi merkittäviä vaurioita.

Suuremmilla hakkuualueilla, joissa konepainaumat eivät haittaa, järjestämme paikalle suurempia koneita yhteistyökumppaneidemme kautta. Usein laajat hakkuut (enemmän kuin 100 puuta, läpimitaltaan yli 20 cm) on tehokkuuden nimissä suositeltavaa suorittaa hakkuukoneella ja kuljetus hellävaraisemmalla pienajokoneella.

Tutustu referensseihimme
Puukuvake

Kaadetut puut klapeiksi

Palveluihimme kuuluu lisäksi klapien teko asiakkaiden puista. Tarjoamme myös valmiiden klapien kuljetuksen toivomaasi kohteeseen. Meiltä voit myös ostaa laadukasta polttopuuta kotiisi kuljetettuna.

Kysy lisää